Batterij snijmachines

Productoverzicht

R1 Power Cutter accu-schaar

25ROB2928.171.000 – 25ROB2918.245.000
De R1 Power Cutter is door zijn zeer laag gewicht (1250 gr) en 12V / 2.5Ah Li-Ion uitwisselbare batterij inzetbaar op vele fronten. De machine kan momenteel uitgerust worden met 2 verschillende types snijmes en een max. snijdikte van 10mm, afhankelijk van de toepassing. De bediening door middel van een veiligheidsschakelaar en de beschermkap voor het snijmes( (optie) zorgen ervoor dat het snijproces veilig kan verlopen.

Bekijk product

 

 

RASOR NERA batterij snijmachine.

25RAS-NERA
De NERA is de kleinste en lichtste batterij snijmachine uit het Rasor gamma. De machine beschikt over een 50 mm groot snijmes, een hard metalen verend ondermes en een semi-automatische ingebouwde slijpinrichting. De NERA is ontwikkeld voor het snijden van diverse types weefsels en heeft een maximum snijdikte van 9 mm. De machine is voorzien van een 3.7V Li-Ion batterij en heeft een vermogen van 35 W.

Bekijk product

 

Rasor ZERO702 batterij snijmachine

25RAS-ZERO702
De Rasor ZERO702 accu snijmachine is momenteel de krachtigste machine in zijn soort. Voorzien van een 18V – 5.0 Ah Li-Ion oplaadbare en uitwisselbare batterij, 400W sterke motor met regelbaar toerental van 600 – 1000 tpm. en snijmes met een diameter van 70mm. Inzetbaar voor een brede waaier van snij toepassingen zoals textiel, technisch textiel, rubber ……

Bekijk product

 

Heavy-Duty batterijschaar

25ROB2928…..
Deze batterijmachine werkt volgens het schaarprincipe, waarbij de snijbewerking ontstaat door het op en neergaande blad t.o.v. het vaststaand ondermes. Er zijn verschillende types van snijvoet verkrijgbaar, afhankelijk van de snijtoepassing. Door de geometrie van de voet is het mogelijk om zeer korte snijhoeken te maken.

Bekijk product

 

EC Cutter

25ROB2965……..
De EC Cutter is een accu schaar die geschikt is voor intensief gebruik. Ze ligt zeer goed in de hand door haar ergonomische vorm en licht gewicht. Dankzij de mesjes met hard metalen inleg is de EC-Cutter uitermate geschikt voor het snijden van dunne technische weefsels zoals koolstof- en glasvezel, Kevlar, Dyneema ………

Bekijk product

 

 

WBT-1 Batterij cutter – Grijs

25ROB2967.011.000
De WBT-1 multicutter is bruikbaar voor professionals en hobbyisten. Met een max snijdikte van 8 millimeter is hij uitermate geschikt voor het snijden van de kledingstof, leder, papier maar ook dunne, niet te zware technische weefsels. De snijkoppen zijn makkelijk uitwisselbaar en naast de standaard versie is er ook een micro vertande versie verkrijgbaar. Door zijn ergonomische vorm en laag gewicht is deze cutter gemakkelijk hanteerbaar en uitermate geschikte voor het snijden van contourstukken.

Bekijk product

 

WBT-2 Batterij cutter – Groen

25ROB2968.011.000
Het sterkere broertje van de Wbt-1 is uitgerust met een krachtige 5000 mAh LI-Ion batterij.

Bekijk product

 

Elaxa batterij snijmachine

25ELA001
Deze innoverende accu snijmachine onderscheidt zich door de toepassing van het schaar- snijprincipe, zijn slanke vorm en zeer laag gewicht van 871 gr. Boven- en ondermes zijn vervaardigd uit het beste HSS staal, zijn herslijpbaar en kunnen al of niet micro vertand worden, afhankelijk van de snijtoepassing. De Elaxa batterij snijmachine is o.a geschikt voor het snijden van leder, textiel, technische weefsels zoals carbon, glasweefsel…….

Bekijk product