Rasor snijmachines

Onze Italiaanse partner RASOR is een familiebedrijf, opgericht in 1946 te Milaan door de partners Spinelli en Ciminaghi.

Reeds meer dan 60 jaar produceren zij zowel elektrisch als pneumatisch aangedreven snijmachines van hoogstaande kwaliteit die vooral hun toepassingsgebied vonden in de textielindustrie en aanverwante sectoren.

Sinds Lorenzo Spinelli (3e generatie opvolging) aan het roer van RASOR  staat, heeft het bedrijf zich ook geprofileerd als toonaangevend op gebied van ontwikkeling en productie van snijmachines speciaal voor zowel de producerende als verwerkende technisch textiel en de composiet (glasvezel-carbon-aramide,…) sector. Zowel het ontwerpen, uittesten, produceren en verbeteren van bestaande en nieuwe machines gebeurt in eigen huis met behulp van supermoderne CNC – machines en een  enorme ervaringsdeskundigheid, waardoor kwaliteit en een vlotte service gegarandeerd worden.

Naast handsnijmachines voor allerlei toepassingsgebieden, worden ook snijmachines geproduceerd die ontwikkeld zijn voor inbouw in zowel bestaande als nieuwe productielijnen.

Met name in de kunstgras sector is RASOR het bedrijf dat speciaal voor dit soort snij-toepassingen een gamma snijmachines heeft ontwikkeld, de SPORTLINE. Deze machines zijn zowel voor de producenten als de installatie bedrijven bestemd.

We kunnen dus stellen dat RASOR  voor ieder toepassingsgebied wel een machine in haar gamma huisvest dat de klus kan klaren. Ook voor U!